DomovNovice in zanimivostiOglasiVse, kar morate vedeti o izdelku Herbalifeline® Max

Vse, kar morate vedeti o izdelku Herbalifeline® Max

Kaj je Herbalifeline® Max?

To je novo in izboljšano Herbalifovo prehransko dopolnilo, ki vsebuje trajnostno pridobljena ribja olja z maščobnimi kislinami omega-3 EPK in DHK. Ključna prednost prenovljene formule je večja vsebnost kislin EPK in DHK na kapsulo, kar ima ugodne učinke na srce, vid in možgane. Za zagotovitev, da so vse sestavine izdelka Herbalifeline® Max pridobljene na etični način, je Herbalife sklenil partnerstvo z organizacijo Friend of the Sea, na podlagi katerega se zagotavlja ribje olje za prehransko dopolnilo.

- Oglas -

Foto1 Herbalifeline

Herbalifeline Max vsebuje kislini EPK in DHK, ki prispevata k vzdrževanju normalnega krvnega tlaka in vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi.

Zakaj sta pomembni kislini EPK in DHK?

Študije kažejo, da je v prehrani zahodnega sveta pogosto zelo malo dolgoverižnih maščobnih kislin omega-3. Ker te maščobne kisline pomagajo ohranjati zdravo srce, Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) priporoča, naj odrasli dnevno zaužijejo 250 mg maščobnih kislin EPK in DHK. Da bi s hrano zaužili priporočeno količino kislin omega-3, sta tedensko potrebni dve porciji mastnih rib. Nekaterim je to težko doseči, zato je lahko za dosego tega cilja prehransko dopolnilo Herbalifeline® Max zelo koristno!

Foto2 Herbalifeline

- Oglas -

Koristni učinek se lahko pridobi z jemanjem ene, štirih ali petih kapsul, za katere je najbolje, da se zaužijejo ob obrokih in z vodo.

Ekskluzivna kombinacija izdelka Herbalifeline® Max je zapakirana v edinstveno gelasto kapsulo, ki je primerna tudi za vegetarijance, v zunanjem ovoju pa vsebuje pa tudi esencialna olja timijana in poprove mete, ki preprečujeta kakršen koli neprijeten okus po ribah.

Preberite več na http://izdelki.herbalife.si/healthy-breakfast

- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -