Naj medicinska sestra 2011

V četrtek 15.09.2011 smo v imenu revije Zdravje v Festivalni Dvorani že peto leto zapored razglasili Naj medicinsko sestro, patronažno sestro in babico.

Najsrčnejša medicinska sestra je po mnenju bralcev revije Zdravje postala Andreja Obran, najsrčnejša patronažna sestra Štefka Lesar, najsrčnejša babica pa Erika Kocjan.

Andreja Obran
Andreja Obran, za seboj ima 10 let dela v Zdravstvenem domu Ormož.
Štefka Lesar
Štefka Lesar, dobrih 36 let je že patronažna sestra v Zdravstvenem domu Ormož.
Erika Kocjan
Erika Kocjan, v jeseniški bolnišnici na ginekološko porodniškem oddelku že 29 let pomaga materam v njihovih najlepših in najzahtevnejših trenutkih.

Prireditev je vodila Ida baš, med povabljenci pa je bila tudi Darinka Klemenc, predsednica zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije.

Samo Žargi 1
Samo Žargi, direktor.
Ida Baš
Ida Baš
Darinka Klemenc
Darinka Klemenc, predsednica zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije.

Na prireditvi so nastopali številni glasbeni gostje kot so: Severa Gjurin, Jan Plestenjak in Rok Trkaj. Za smeh je poskrbel Boris Kobal.

Severa Gjurin 1
Severa Gjurin 1
Severa Gjurin 2
Severa Gjurin 2
Jan Plestenjak 1
Jan Plestenjak 1
Jan Plestenjak 2
Jan Plestenjak 2
Rok Trkaj 1
Rok Trkaj 1
Rok Trkaj 2
Rok Trkaj 2
Boris Kobal 1
Boris Kobal 1
Boris Kobal 2
Boris Kobal 2

Ob tej priložnosti bi se zahvalili Pionirskemu domu – Festivalna dvorana, Zlatarni Celje, PUP Velenju in Vivo Ljubljani. Vam drage bralke in bralci pa se zahvaljujemo za vaše glasove in vas vabimo k glasovanju za najsrčnejšo v letu 2012.

Uredništvo revije Zdravje
Foto: Mateja Jordović

Zmagovalke 1 Zmagovalke 2 Zmagovalke 3 Govor 1 Samo Žargi 2 Samo Žargi 3 Vika Potočnik Urednica Povabljenci MedexRevija Zdravje Rože Revija Zdravje Najsrčnejša