Najsrčnejše: medicinska sestra, patronažna sestra in babica, leto 2008/2009

Šest najsrčnejših, ki so bile izbrane v letih 2008 in 2009: Branka Založnik, Vesna Kleindienst, Hedvika Koler , Alenka Topolovec, Saša Sušnik in Metka Kovačič.
Že tretjič zapored razpisujemo izbor za najsrčnejše med zaposlenimi v zdravstveni negi: medicinskimi sestrami/tehniki, babicami/babičarji in patronažnimi sestrami. Najbrž ni nikogar med nami, ki se ne bi vsaj nekajkrat na leto srečal s kom izmed njih. Nekateri pa so žal od njihove pomoči in znanja odvisni vsak dan. Zagotovo ste doživeli v srečanjih z njimi tudi veliko dobrih in opaznih trenutkov, in prav zaradi tega jih iščemo, kajti verjamemo, da si veliko od teh zdravstvenih delavcev zasluži priznanje in pohvalo. Naši bralci imate priložnost, da se »svojim najsrčnejšim« zahvalite tako, da jih predlagate za izbor.

Z vašo pomočjo bomo med zaposlenimi v zdravstveni negi izbirali take, ki izstopajo po strokovnosti, žrtvovalnosti in razdajanju za druge.

Predloge bomo zbirali do 1. maja 2010, nato pa izmed njih izbrali tri, ki bodo prejeli več glasov bralcev ali pa kako drugače izstopali.

Predloge pošljite na naš naslov: Revija Zdravje, Dunajska 5, 1509 Ljubljana, s pripisom Izbiramo najsrčnejše … ali na e-naslov: [email protected]

Predlog naj vsebuje:

• ime in priimek osebe, ki jo predlagate
• ustanovo, v kateri dela
• njen naslov (če ga mate)
• vaše ime in naslov
• kratko obrazložitev, zakaj jo predlagate