Naročnine

Naročite se na revijo Zdravje in izkoristite posebno ponudbo s popustom in darilom!

Revija Zdravjeje prva in najbolj brana slovenska družinska revija za zdravo življenje, ki izhaja že 38. leto.

Članki nastajajo v sodelovanju s strokovnjaki in na osnovi izsledkov raziskav in preverjenih podatkov. Napisani so poljudno in razumljivo, prinašajo pa napotke, kako zdraviti in preprečevati bolezni,o zdravi prehrani, gibanju in negi telesa.

Novi celoletni naročniki na revijo Zdravje, si lahko izberejo eno izmed naslednjih nagrad:

POPOLNI VODNIK DO NARAVNE LEPOTE

Ste se že kdaj vprašali, kaj nanašate na kožo z vsakodnevno kozmetiko? Če skrbite za to, kaj jeste, potem boste želeli biti prav tako skrbni tudi v zvezi s svojo kožo in lasno kozmetiko. Josephine Fairley, strokovnjakinja za lepoto z nešteto izkušnjami, v knjigi  predstavlja stoodstotno naravno kozmetiko, ki jo zlahka izdelate doma. Njeni nasveti vključujejo recepte za vse tipe kože, za roke, nohte, stopala, lase in oči, poleg tega pa tudi recepte za božanske dišave, kopeli in zeliščne čaje. Naredite si čistilo za kožo iz mleka, kumar in mete, dodajte svojim lasem nekaj leska s posvetljevalcem las iz kamilice in rabarbare ali izdelajte zeliščne blazinice za oči oziroma vrečke za kopel kot prijetna darila za prijatelje.

GORSKI ZDRAVNIK: LJUBEZEN VSE ODPUSTI

V knjigi  so zbrane tri ljubezenske zgodbe, ki se odvijajo v idilični bavarski vasici St. Christoph, kjer ima svojo malo kliniko tudi nadvse priljubljen in uspešen gorski zdravnik Martin Burger. Ta je je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave. V knjigi boste izvedeli, zakaj je prikupna gostja odšla s kmetije, kjer je okrevala po hudi bolezni, ne da bi se poslovila, zakaj je razjarjeni mlad kmet nagnal svojo ženo in kako je lepa kmetica Silke obupanemu pianistu podarila novo voljo do življenja.

Letna naročnina z 10% popustom znaša 43,10 eur.


Novi* naročniki lahko prejmejo tudi darilo!

* akcija velja do odprodaje zalog. Darilo dobijo novi naročniki.

Po izteku celoletne naročnine boste prejeli položnico za podaljšanje naročnine za naslednje leto z 10 odstotkov popusta. Naročnina velja do vašega pisnega preklica. Letno izide 12 številk revije Zdravje. Darilo vam bomo poslali po pošti po plačilu naročnine. Stroške poštnine po veljavnem ceniku Pošte Slovenije boste poravnali ob prejemu pošiljke. Revijo vam bomo prav tako pričeli pošiljati po plačilu naročnine.

NAROČNINE
Alpress d.o.o., Parmova 14, 1509 Ljubljana
tel.: 059 08 99 30, faks: 059 08 99 39
e-pošta: [email protected]

Splošni pogoji za naročnike