Tako zveni domače

S sistematičnim razvojem programa Radi imamo domače so se na policah Mercatorjevih trgovin že doslej znašli številni butični izdelki, pridelani na slovenskih domačijah, prenekatero ime lokalne kmetije pa je postalo znano po vsej Sloveniji.

- Oglas -

Radi imamo domače

V sodelovanju s kmetijskimi zadrugami je nastala tudi Akademija Radi imamo domače, ki je med pridelovalce prinesla veliko najsodobnejšega znanja, od razvoja blagovnih znamk do osvajanja novih trgov.

Tokrat Mercator lestvico postavlja še više. Priljubljeni rdeč srček Radi imamo domače je zdaj dobil še predpono BIO, saj se v jesenski akciji predstavlja pet izbranih partnerjev, katerih izdelki se ponašajo z vrhunsko ekološko pridelavo. Siri iz senenega mleka z ekološke kmetije Kukenberger, z naravnimi barvili obarvane bio-testenine Gabaroni, oljčno olje Morgan, bio pulpe Lotos Gourmet in bio žele bonboni Perger – to so zvezde letošnje jeseni na Mercatorjevih policah.

Kukenberger
Ekološka kmetija Kukenberger
Gabaroni
BIO testenine Gabaroni
Morgan
Oljčno olje Morgan
Lotos Gourmet
BIO pulpe Lotos Gourmet
Perger
BIO žele bonboni Perger

S Koroške, Dolenjske in Primorske se predstavljajo po vsej Sloveniji. Vse pa odlikujejo prvovrstne naravne surovine in brezhibna ekološka pridelava in obdelava. Saj veste: za dobro hrano stojijo dobri ljudje.

- Oglas -

 Zato lahko za njihovimi obrazi in imeni na tej spletni strani odkrijete tudi njihove podrobne, posebej za Mercator posnete življenjske zgodbe. Oglejte si jih v njihovem naravnem okolju in tam, kjer predelujejo vse te dobrote. Prisluhnite jim – in slišali boste, kako pomembno je za njihovo mojstrstvo znanje, ki se prenaša iz roda v rod: z očeta na sina, z babice na vnukinjo, po več generacij … Prav zaradi te čvrste zakoreninjosti v domači zemlji in družinskem znanju se nova generacija slovenskih kmetov in podjetnikov, kmetic in podjetnic, ne boji ne sodobnega znanja ne širnih trgov. Dovolj so dobri, da so lahko najboljši – in da lahko na hudomušno vprašanje, s katerim je TV-oglas odprl še en izjemen »rokodelec«, dedič goslarske družine Blaž Demšar, »A kaj domačega znamo?« ponosno odgovorijo: »Znamo – ker imamo radi domače!«

- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -