Zeljni sok

Zeljni sok – za zdravje brez prebavnih težav

Naše telo precej lažje prebavi sokove, zato je zeljni sok primeren tudi za tiste z bolj občutljivim želodcem. Vsebuje tudi veliko vitaminov in probiotike.

Porod doma v Belgiji

Življenjska zgodbao porodu doma v Belgiji!

Menopavza: domači vodnik za ukrotitev hormonov

Menopavza je naraven biološki proces in ni neka težava oziroma bolezen, ki bi jo bilo treba rešiti. Čeprav se s prihodom menopavze neko obdobje v ženskem življenju zaključuje.

Čemu je namenjen program MOSA?

Če ste že slišali za program MOSA in ne veste čemu je namenjen, si preberite več o tem programu, saj MOSA povezuje akterje, ki v Sloveniji delujejo na področju preprečevanja in zmanjševanja škodljivih posledic pitja alkohola.

Sporna jajca iz Nizozemske naj bi vsebovala pesticid fipronil

Pred dnevi smo prek evropskega sistema hitrega obveščanja izvedeli, da naj bi bila jajca in piščančje meso iz nizozemskih farm sporni, saj naj bi vsebovali pesticid fipronil.

Vsi na kolo za zdravo duševnost

Nacionalni Inštitut za javno zdravje, Slovenski center za raziskovanje samomora, vas vabijo na akcijo vsi na kolo za zdravo duševnost.
kako se znebiti plesni

Plesen v stanovanju: Bolj zdravstvena kot estetska težava

Plesen v stanovanju ni le neestetska in neprijetna, pač pa lahko tudi izjemno nevarna zdravju, saj ne vemo, katere vrste plesni so zdravju nevarne in katere ne.

Za manj soli in več življenja

Slovenski pregovor Ljubezen brez poljubov je kot kruh brez soli zgovorno predstavlja pomen soli v naši prehrani, vendar manj soli pomeni tudi več življenja.

Vročina še ne pojenja

Vročina v okolju lahko povzroči številne škodljive vplive na zdravje, zlasti pri občutljivejših skupinah prebivalstva, zato opozilo, da vročina še ne pojenja, vsekakor ni odveč.

Dojenje je resna stvar

Svetovni teden dojenja je del aktivnosti Svetovne zveze za dojenje, s katerimi želimo usmeriti pozornost družbe k ohranjanju in spodbujanju dojenja, saj je dojenje zelo resna stvar.

Najnovejše

Morda vas zanima tudi