DomovArhiv OglasovKje so vsa prosta delovna mesta?

Kje so vsa prosta delovna mesta?

Deloglasnik, zaposlitven portal sporoča: »Ne, svet se ni ustavil! Kljub COVID-19 je še vedno veliko priložnosti za nove poslovne uspehe!

Ste vedeli, da ima Deloglasnik objavljenih več kot 800 različnih prostih delovnih mest?

Seveda, soočili smo se s popolnoma novimi zahtevami trga, spremenila se je naša organizacija poslovanja – a vendarle – Deloglasnik dokazuje, da prosta delovna mesta so! Mogoče potrebujete le zanesljivega partnerja, katerega poslanstvo je zgraditi most med potrebami delavcev in delodajalcev ter ustvariti dvostransko zadovoljstvo polno novih poslovnih uspehov.

Zaposlitven portal Deloglasnik je odgovor za delodajalce, ki imajo težavo najti ustrezen kader ter posameznike, ki neutrudljivo iščete prosta delovna mesta.

Kaj lahko torej pričakujete od zaposlitvenega portala DELOGLASNIK?

Največja ponudba prostih delovnih mest

Zaposlitven portal Deloglasnik se odlikuje po svoji pestri in dnevno sveži ponudbi prostih delovnih mest. Preverite tudi sami, TUKAJ!

Naj vas zanima zaposlitev za določen ali nedoločen čas; ste na začetku kariere ali visoko cenjeni mojster svoje stroke – na Deloglasniku ne poznajo omejitev!

Lahko bi rekli, da so na voljo delovna mesta vse od A do Ž! Tu lahko svojo srečo najdete iskalci zaposlitve s povsem različnimi zahtevami: glede izobrazbe, sektorja, pogojev dela in lokacije.

Deloglasnik pokriva delovna mesta s celotne Slovenije. Na voljo so tudi delovna mesta v tujini (najpogosteje Nemčija in Nizozemska).

Uporabniku prijazen zaposlitven portal

Brezplačna registracija na zaposlitvenem portalu Deloglasnik vam omogoča: HIRO, PREGLEDNO in UČINKOVITO iskanje in prijavljanje na prosta delovna mesta.

Kaj lahko od zaposlitvenega portala pričakujete kot registriran uporabnik?:

  • Poenostavljeno iskanje novega delovnega mesta z nastavijo opomnika za vsa nova delovna mesta preko email sporočila;
  • Organizirano iskanje novega delovnega mesta z uporabo gumbov »Pregledana delovna mesta« in »Shranjena delovna mesta«;
  • Preglednost nad postopkom vseh vaših prijav na prosta delovna mesta z gumbom »Arhiv aktivnosti«;

Nasveti s sveta zaposlovanja in dela

Glede samega izboljšanja vaših možnosti za zaposlitev pri delodajalcih pa vam zaposlitven portal Deloglasnik ponuja obilo koristnih vsebin.  Čakajo vas novice in nasveti s področja dela in gospodarstva. Najdete lahko teme kot so: kako uravnavati delo in službo, kako se izpogajati za višjo plačo, ali je čas za odpoved, kako voditi podjetje, zmanjšanj 8-urni delavnik, itd.

Za konec je ekipa Deloglasnik za naše bralce pripravila še selekcijo »MODROSTI ZA VSE ISKALCE ZAPOSLITVE«

Vaša kariera naj ne bo naključje – ampak posledica sistematičnih odločitev!

Vaša  kariera je odvisna od celotnega znanja, spretnosti in družbene mreže pridobljene skozi izobrazbo ter prakso. Če se želite povzpeti po službeni lestvici predlagamo, da si sestavite vsaj okvirni 5 letni načrt svoje željene kariere.

Sestava kariernega načrta vam bo pomagal, da svojo pot usmerjate na podlagi premišljenih in sistematičnih odločitev. Tako se boste izognili naključnemu sprejemanju delovnih mest, ki ne predstavljajo naslednjo stopničko do želenega poslovnega cilja.

Deloglasnik iskalci zaposlitve predlaga branje člankov, kot so:

Kako svoj življenjepis prilagoditi delovnemu mestu na katerega se prijavljate?

Začetek spremnega pisma, ki pritegne pozornost

10 stavkov, ki se jih izogibajte na razgovoru za službo

Glede osnov delovno pravne zakonodaje, pa svetujejo, naj se vsak delavec ali iskalec zaposlitve seznani z naslednjima dvema tematikama.

Pogodba o zaposlitvi

Zakonske določbe Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1) velevajo, da se pogodba o zaposlitvi sklene v pisni obliki. Delodajalec mora praviloma izročiti pisni predlog pogodbe o zaposlitvi tri dni pred predvideno sklenitvijo, pisno pogodbo o zaposlitvi pa ob njeni sklenitvi. V primeru, da pogodba o zaposlitvi delavcu ni bila izročena ob njeni sklenitvi, lahko delavec kadarkoli v času trajanja delovnega razmerja zahteva njeno izročitev od delodajalca. Če pa stranki pogodbe nista sklenili v pisni obliki ali v pisni obliki niso izražene vse sestavine pogodbe o zaposlitvi, to ne vpliva na obstoj in veljavnost pogodbe o zaposlitvi.

Pravice in dolžnosti delavcev v postopku izbire na prosto delovno mesto

Ko se boste prijavljali na novo delovno mesto sme delodajalec od vas zahtevati le predložitev dokazil o izpolnjevanju pogojev za opravljanje dotičnega dela na katerega se prijavljate. To pomeni, da delodajalec pri sklepanju pogodbe o zaposlitvi od vas ne sme zahtevati podatkov o družinskem oziroma zakonskem stanu, o nosečnosti, o načrtovanju družine oziroma drugih podatkov, če te niso v neposredni zvezi z delovnim razmerjem.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -