DomovArhiv OglasovLekarna Ljubljana: predstavitev prodajnega avtomata Lekarna24

Lekarna Ljubljana: predstavitev prodajnega avtomata Lekarna24

Lekarna Ljubljana v želji, da bi svojim strankam ponudila najnovejše in najboljše storitve, sledi svetovnim trendom in uvaja na slovensko tržišče novosti. Pred Lekarno pri polikliniki je predstavila prodajni avtomat Lekarna24.

- Oglas -
Lekarna24

Kot je poudaril direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej, je Lekarna Ljubljana uspešen javni zavod, ki uvaja nove storitve, s katerimi želi svojim strankam nuditi dodano vrednost: »Čeprav smo nekaterim trn v peti, saj z razvojem naprednih aktivnosti dokazujemo, da lahko nadgrajujemo in izboljšujemo svoje delovanje, razvijamo nove storitve in s tem vplivamo na večje zadovoljstvo naših strank in posledično na uspešno poslovanje. Prodajne avtomate Lekarna24 bomo v prihodnje namestiti tudi v druge primerne lekarne, prioritetno v tiste kraje, kjer ni dežurnih lekarn.«

Nova storitev Lekarne Ljubljana bo namreč na voljo noč in dan, sedem dni v tednu. V ponudbi avtomata je več kot 80 izdelkov, ki jih potrebujemo za lajšanje manjših zdravstvenih tegob ali zgolj za dobro počutje oziroma ohranjanje le-tega. S prodajnim avtomatom bo možen hiter in enostaven dostop do izdelkov iz blagovnih skupin intima, higiena, ustna nega, otroški program, prehranska dopolnila, pa tudi do izdelkov, ki jih potrebujemo za brezskrbno preživljanje prostega časa in lajšanje bolečin. Prodajna ponudba bo sezonsko prilagodljiva. Zdravil ni v ponudbi.

Odprtja prodajnega avtomata se je udeležil tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, ki je izpostavil, da sodelavci v Lekarni Ljubljana izkazujejo strokovnost, inovativnost in predanost svojemu delu. Tudi nova storitev je rezultat tega: »Prepričan sem, da Lekarna Ljubljana s svojimi storitvami izboljšuje dostopnost do izdelkov in je lahko zgled marsikateremu javnemu zavodu oz. organizaciji.«

- Oglas -

Prva prodajna avtomata sta postavljena v dveh lekarnah v Ljubljani, v Lekarno pri polikliniki in Lekarno Bavarski dvor. Izdelki so nameščeni tako, da olajšajo izbiro, avtomat Lekarna24 pa omogoča njihov nakup tudi izven delovnega časa lekarne v vseh letnih časih, saj je temperaturno reguliran.

Pred prodajnim avtomatom so simbolično prerezali trak: župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej, vodja Lekarne pri polikliniki Filomena Kristl in vodja projekta Nataša Šinkovec. Prva sta nakup opravila Janković in Sedej.

Predstavitvena informacija

.
Prejšnji članek
Naslednji članek
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -