DomovŠporti in gibanjeMedicohealth GYM, novi vadbeni center v središču Ljubljane

Medicohealth GYM, novi vadbeni center v središču Ljubljane

Medicohealth GYM, novi vadbeni center v središču Ljubljane (Šmartinska 100), z lastnimi parkirišči, velikim vrtom ter dnevno sobo za počitek in druženje po vadbi, predstavlja odlično možnost za vse, ki si želijo osebnejši ter pristnejši pristop. Vizija centra je ustvariti stičišče za vse, ki jih povezuje veselje do gibanja in, ki si želijo stopiti na pot do bolj zdravega ter vitalnega življenja. Medicohealth GYM sestavlja ekipa priznanih trenerjev, prehranskih svetovalcev, kineziologov, fizioterapevtov in genetikov (Lana Mikec, Laura Matijašić, Vanja Štembergar, Tina Zager, Anja Mušič, Boštjan Krek, Aleksander Ferlič, Tina Kim Mali, Saša Deželak, Naja Rebec, Dino Šunjerga, Gašper Rainer, Nina Černe), ki bodo s svojimi izkušnjami vaše telo pripeljali do absolutnega potenciala in vas naučili, da je šport zabaven, osvobajajoč ter zasvajajoč.

Medicohealth GYM

Pestro ponudbo vadb – Bootyboom, Metabolic, HiitMe, IronMax, One2Sweat, Jogalates, Zdrava Hrbtenica, Zlata leta, Vitalna mami, – so dopolnili še z rehabilitacijami ter osebnimi trenerstvi. Medicohealth GYM ima ekluzivo za genske analize, na podlagi katere vam bo trener sestavil jedilnik, ki glede na vašo gensko zasnovo ustreza prav vašemu genskemu zapisu in upošteva vašo sposobnost presnavljanja ogljikovih hidratov, presnovo kofeina, laktoze, absorbcijo določenih hranil iz prehrane, glede na vaše genske predizpozicije za shranjevanje maščobe, glede na sestavo telesa in srčno vzdržljivost, saj je vsako telo edinstveno in zahteva tudi edinstven pristop. Center pa je poseben tudi zaradi edinstvene dvorane za Indoor Cycling, ki je opremljena z nadstandardnim ozvočenjem, barvnimi reflektorji, displayem za vizualizacijo (vozili boste bodisi po Italijanskih Dolomitih, bodisi po obalah Španije ali pa bili del Tour de France), kar bo naredilo vsako vožnjo pravo doživetje. Dodatek k ponudbi pa bodo tudi otroške rojstnodnevne zabave, saj je center kot nalašč za to. Ne glede na starost, fizično pripravljenost, tudi ne glede na stopnjo motivacije na začetku, se boste počutili kot doma – in kar je najpomembnejše – dosegli boste rezultate, ki si jih tako želite.

- Oglas -

Center odpira svoja vrata 31.8.2019 in poleg obljubljene zabave, pogostitve in nagradne igre, boste imeli priložnost preizkusiti vadbe po 30 min.

Urnik na otvoritvi:
17:00 Indoor Cycling (EnjoyTheRide) & Pilates
18:00 Otvoritveni pozdrav in druženje
18:45 Indoor Cycling (Ride&Die) & Bootyboom
20:00 Nagradno žrebanje
20:30 Jogalates in druženje

Več na www.medicohealthgym.si.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -