DomovNeuradnoBreda Dobnik: Moje posredovanje na telo ni »larifari«

Breda Dobnik: Moje posredovanje na telo ni »larifari«

Breda Dobnik je registrirana alternativna zdravilka. Njena pot do zdravilstva je bila dolga, saj je svoje sposobnosti dolga leta raziskovala in razčlenjevala, odgovore na vprašanja je iskala tudi pri drugih zdravilcih, saj si stanj, ki jih je zaznavala na lastnem telesu, ni znala pojasniti. Dolgoletnemu raziskovanju je pred sedmimi leti sledila odločitev, da je pripravljena svoje sposobnosti deliti z ljudmi in jim pomagati na poti do zdravja. Svojim strankam čudežev ne obljublja.

Breda Dobnik

- Oglas -

Danes ste sposobni zaznati energijsko polje posameznika na daljavo, ampak na kakšen način se povežete z osebo ‒ jo morate prej spoznati, se z njo srečati ali jo vsaj slišati?

Za prvi pregled se s stranko navadno dogovorim preko telefona. Po kratkem pogovoru vstopim v njeno energijsko polje, zaznam njeno vibracijo. Ko sem v človekovem energijskem polju, spuščam valove, da dobim nazaj informacije. Najprej poiščem harmonični del – vibracijo, ki je je v telesu največ, na podlagi te vibracije pa prepoznavam odstopanja in si jih zapisujem. Te vibracije natančno določim, od kod prihajajo in kaj povzročajo. V 97 odstotkih stranke takoj prepoznajo svoje težave, tudi stare poškodbe ali težave, ki se pojavljajo le občasno. Ko stranka dobi sliko zapisov, ima pred seboj stanje celotnega telesa, ampak naj poudarim, naj od mene ne pričakujejo kliničnega diagnosticiranja. Stanje opišem preprosto in tako, da ga vsak posameznik razume, ne postavljam pa diagnoz.

Več informacij o terapiji >>

S kakšnimi težavami se ljudje obračajo na vas, so to bolezenska stanja, pri katerih medicina odpove, ali gre bolj za preventivne preglede?

Vedno več ljudi dela pri meni preventivne preglede. Pogosto se oglasijo zdravi posamezniki. Takrat jim tudi napišem, da ne potrebujejo terapij, pač pa morajo spremeniti način življenja. Bolj žalostni pa so primeri ljudi, ki iščejo pomoč v alternativi, ker jim medicina ne more več pomagati.

- Oglas -
Breda Dobnik
Sem alternativna terapevtka Breda Dobnik in delujem izključno na podlagi lastnih senzoričnih zaznav, pri svojem delu sledim samo zakonu narave. Ljudje se vsak dan bolj oddaljujemo od svoje prvinskosti, ne zavedajoč se, da tako izgubljamo tudi sebe.

Pa takim ljudem lahko pomagate do ozdravitve?

Včasih, ni pa to vedno mogoče. Če je telo po kemoterapijah prežgano in izčrpano, če so bile na telesu preizkušene vse terapije, če so mu napovedali le še dva do tri mesece življenja, lahko le olajšam zadnje dneve. Takim ljudem tudi povem, da je njihovo telo zelo, zelo iztrošeno, sicer pa se tako tudi počutijo. Veliko je tudi ljudi, ki v telesu zaznajo neko dogajanje, pa alopatska medicina ničesar ne odkrije. Taki ljudje so obupani, ker je navzven videti, kot da si izmišljujejo. V takih primerih je moja senzorična sposobnost lahko v pomoč, saj zaznam odstopanja, še preden jih zazna medicina. Medicina ima svoje kriterije, po katerih so lahko določena odstopanja še dovoljena in se jih ne obravnava kot bolezensko stanje.

Bioenergetski potencial se lahko tudi izmeri, ste si ga vi dali izmeriti?

Da. Šla sem na testiranje na Inštitut Bion v Ljubljani. Najprej sem naredila tri preglede testnih oseb, po telefonu sem jih slišala le 30 sekund, potem pa sem na daljavo zaznavala vibracije in jim napisala svoje ugotovitve ter jih poslala direktorici, ki je z njimi komunicirala, saj so osebe za testiranje izbrali sami. Ker so testne osebe v mojih zapisih prepoznale svoja stanja, sem lahko pristopila še k ostalim testiranjem. Po testiranjih sem pridobila certifikat vpliva na bioenergijsko polje.

Breda Dobnik
Breda Dobnik pomaga tudi avtistom, osebam z demenco, majhnim otrokom in dojenčkom – osebam, ki ne morejo zaupati prav nobenih informacij o lastnem zdravstvenem stanju.

Več informacij o terapiji >>

Pa se terapije na daljavo razlikujejo od tistih, ki bi jih opravili v svoji ordinaciji?

Ne, ni razlike. Če lahko po enominutnem pogovoru osebi opišem vsa odstopanja v njenem telesu, izgine vsak dvom, da moji vplivi in posredovanja niso pristna.

Imajo stranke bolečine po opravljenih terapijah ‒ kot znak, da se telo rehabilitira?

Brez strahu, te bolečine ne trajajo dolgo in niso neznosne, se pa lahko pojavijo. Običajno je najhuje med terapijo, ni pa nujno, da je. Nekaj časa po terapiji stranke čutijo telo, zaznavajo drugačne občutke v telesu, čutijo spremembe. Normalno je, da pride do telesnega odziva. Naj pa opozorim tudi, da ne smete gledati na terapijo kot na nekaj, kar se bo zgodilo in boste naslednji dan kot novi. S terapijami zgolj intenzivno vplivam na telo, to pomeni, da pospešim dokaj normalno pot k zdravju, ampak to je še vedno proces.

Breda Dobnik

- Oglas -

Kaj pa bi odgovorili tistim, ki v tovrstno zdravljenje z energijo ne verjamejo?

Jaz vsaki stranki povem, da ji ni treba verjeti vame, naj verjame samo vase. Jaz vase že verjamem in ne rabim potrditev. Preden kdo reče, da je moje posredovanje na telo »larifari«, me mora preizkusiti. Naj se naroči na pregled, ga plača in na podlagi prvega pregleda potem sodi. Če ne bo zadovoljen, naj me skritizira.

Več informacij o terapiji >>

Kontaktni podatki za naročila:
Breda Dobnik, telefon: 041 714 677
E-pošta: [email protected]

dobnik terapija

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -