Moda za nosečnice

V času nosečnosti se zaradi rastočega trebuščka marsikatera bodoča mamica mora odpraviti v trgovino po nova oblačila. Stara namreč kmalu postanejo premajhna in pretesna, zato je čas, da si kupite nekaj sodobnega, modernega, trendovskega …

- Oglas -

Nosečnice in moda

Moda za nosečnice dandanes zajema veliko več kot le oblačila večjih številk, ki na nas visijo brez prave oblike kot nekakšni razvlečeni žaklji. Na tržišču obstaja namreč precej stilsko izpopolnjenih in seksi kosov, ki narekujejo novo dobo za nosečniško garderobo.

Prvih nekaj mesecev nosečnice lahko običajno nosijo stara oblačila, ki jih imajo doma. Toda dejstvo je, da se vaše telo med nosečnostjo spreminja. Večajo se prsi, trebuh, zadnjica, tudi stegna in še bi lahko naštevali, čemur se moramo prilagoditi. Moda za nosečnice je raznovrstna, zato lahko vsaka bodoča mamica najde zase nekaj primernega. Izbire je torej ogromno, zato se vam ni treba bati. Tudi v tem življenjskem obdobju lahko kombinirate, skrbite za barvno skladnost, se igrate z materiali, vzorci, dodatki … Poskrbite le, da boste izbrali tisto, kar vam je resnično všeč in da se boste v tem počutili odlično, saj bo le tako tudi vaše počutje pozitivno naravnano in optimistično.

- Oglas -

Ne glede na to, kakšno modo za nosečnice obožujete in v čem boste hodili naokoli dokler dojenček ne bo prvič prijokal na svet, skrbite za udobje in čistočo vaših oblačil. Tunika, dolge srajčke, široki pasovi pod trebuščkom, popestritev garderobe z rutami, šali, boleri, ogrlicami, uhani, novi nedrčki ali nosečniške jeans hlače … vse to je moda sodobnih mamic.

Dopovedujete si, da velik trebušček in večje prsi pomenijo, da ste še bolj seksi in da vas okolica sprejema kot zapeljivko, ki po svetu hodi z nosečniškim sijajem. Nikar ne skrivajte vašega stanja, saj je biti noseč dandanes elegantno, všečno, prav tako je veliko bolj trendovsko razkazovati trebušček kot ga skrivati pod mnogimi plastmi oblačil.

.
Prejšnji članek
Naslednji članek
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -