DomovKlub MamaNa tekmovanju Brainobrain odličja naših otrok

Na tekmovanju Brainobrain odličja naših otrok

Pogosto teče beseda o mentalnih sposobnostih naše mladine in tem, kako z zdravim načinom življenja vplivati na boljše možganske sposobnosti. Zato je še sveža novica o izjemnem uspehu Lenarta, Jošta in Marije na mednarodnem tekmovanju Brainobrain v Dubaju zelo razveseljiva. Tam je bilo okoli 2000 otrok iz vsega sveta, med drugim Hrvaške, Saudske Arabije, Irske in Indije. Ekipa slovenskih otrok je pod mentorstvom Polone Guček Frankovič osvojila praktično vse, kar se je dalo osvojiti: 2 zlati in 1 Champion nagrado.

Brainobrain fest

- Oglas -

Brainobrain je eden najbolj uspešnih programov, ki že 13 let uspešno spreminja življenja otrok po vsem svetu. Ima 600 uspešnih licenciranih centrov po vsem svetu, okoli 100 tisoč vključenih otrok. Njegov cilj je, da otrok povsem prebudi svojo genialnost in doseže višje življenjske cilje, z uporabo vseh svojih mentalnih sposobnosti. Gre torej za metodo učenja, ki je tudi v Sloveniji prisotna že od leta 2014. Vse več se o njej govori med starši, pa tudi v medijih, česar so izvajalci v Sloveniji zelo veseli. Zakaj? Ker ima Brainobrain program dva pomembna, poglavitna cilja: celosten razvoj otroških možganov in razvoj otrokove osebnosti. Celosten razvoj možganov dosegajo z edinstveno kombinacijo računanja na abakus in metodologijo VAK. Razvoj osebnosti pa z določenimi NLP tehnikami, ki so integrirane v program.

Brainobrain fest nagrajenci

Brainobrain torej razvija intelekt in osebnost pri otrocih starih od 4 do 14 let, izboljšuje koncentracijo in lajša učenje. Otroku pomaga razviti samozavest, hitrost in točnost, fotografski spomin, kreativnost ter izvrstne matematične sposobnosti. Danes je v Sloveniji, v trening, vključenih že 300 otrok, v vseh večjih mestih. Število Brainobrainovcev in centrov, kjer otroke vzgajajo v odgovorne, čustvene odrasle, pa raste iz meseca v mesec.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -