DomovArhiv OglasovVitaminsko-mineralni kompleks formula 2 za moške in ženske

Vitaminsko-mineralni kompleks formula 2 za moške in ženske

Ker imajo moški in ženske različne potrebe glede vitaminov in mineralov, in to zaradi razlik v telesni velikosti, presnovi in fiziologiji, je Herbalife Nutrition razvil ta nova izdelka, prilagojena posameznikovim potrebam moških oziroma žensk.

prehrana

Rešitev, ki jo zagotavlja Herbalife Nutrition, je na voljo v dveh različnih, ciljnih formulah s 24 poglavitnimi mikrohranili: ena formula je namenjena izključno moškim, druga pa izključno ženskam. Za moške je ključno, da se izpolnijo njihove dnevne potrebe na ključnih področjih, kot so imunski sistem (vitamina A in C), mišično delovanje (magnezij) in umska zmogljivost (pantotenska kislina), ženskam prilagojena rešitev pa izpolnjuje potrebe na področjih, kot so hormonsko delovanje (vitamin B6), zdravje kosti (kalcij) ter zdravje kože, las in nohtov (cink).

- Oglas -
men women komp

Herbalife Nutrition je pri razvoju novega multivitaminskega kompleksa kot poglavitni razlog upošteval razlike med spoloma, po najnovejših dostopnih podatkih pa je priznana splošna prednost dnevnega vnosa poglavitnih mikrohranil.

Vitaminsko-mineralni kompleks Formula 2 za optimalno prehrano vsebuje poglavitna mikrohranila, ki jih človeško telo ne more proizvajati samo ali jih ne ustvari v zadostni količini. Kadar prehranskih potreb ni mogoče zadovoljiti le s hrano, so pomembna prehranska dopolnila, ki vsebujejo poglavitne vitamine in minerale.

Količine mikrohranil, ki jih vsebuje dnevni odmerek Formule 2, temeljijo tako na že uveljavljeni kot razvijajoči se znanosti. V nekaterih primerih to pomeni, da so vrednosti blizu vrednosti, ki jih priporočajo mednarodni in nacionalni organi, v nekaterih primerih pa izražajo izsledke študij, iz katerih je razvidno, da je mogoče dodatne koristi za zdravje doseči z večjimi količinami teh snovi.

- Oglas -

Preberite več na http://izdelki.herbalife.si/healthy-breakfast

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -