DomovPredstavljamoŽe vsako majhno do okolja prijazno dejanje pomeni – VELIKO

Že vsako majhno do okolja prijazno dejanje pomeni – VELIKO

Skrb za okolje je vse pomembnejša za vedno več ljudi, ki hkrati postajajo tudi bolj ozaveščeni potrošniki. Želijo in izbirajo okolju prijazne izdelke ter prisegajo na proizvajalce, ki jim takšne izdelke lahko ponudijo. Zato je bil cilj norveškega podjetja Jordan potrošnikom ponuditi izdelke, ki so uporabni in hkrati trajnostni.

Jordan GC linija

Pri izdelkih za ustno nego Jordan Green Clean nič ni prepuščeno naključju. Pomembna vodila pri izdelavi so skrb za varčno porabo naravnih virov, uporaba recikliranih materialov in omejena uporaba naravi škodljivih snovi.

Velike količine odpadkov, ki jih proizvedemo in končajo na smetiščih, lahko začnemo postopoma zmanjševati tako, da posnemamo naravo – tam vsi naravni odpadni materiali postanejo surovina za kaj drugega. Tako kot iz semena zraste drevo, nas tudi tukaj narava uči, da majhne stvari štejejo.

- Oglas -

Izdelki Green Clean so okolju in zobem prijazni izdelki. Z izbiro njih lahko vsakič znova naredimo nekaj majhnih, a dragocenih korakov k zmanjšanju onesnaženosti okolja in ohranitvi dragocenih naravnih virov.

.
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -