DomovSkrbimo zaseNajboljši večerni rituali za posamezna astrološka znamenja

Najboljši večerni rituali za posamezna astrološka znamenja

Verjetno nas ima večina izmed nas svoje večerne rituale, zato vam predstavljamo nekaj večernih ritualov za posamezna astrološka znamenja.

- Oglas -

Astrološka znamenja

Oven

Osredotočite se na dve stvari. Zaključite vse, kar niste utegnili čez dan, da boste tako pomirili um; in telovadite (pojdite teč, na kolo, nekaj intenzivnega, da boste pokurili energijo pred spanjem). Telesna aktivnost vas v primerjavi z večino drugih znamenj sprošča, ne poživlja.

Bik

Pocrkljajte se s partnerjem, otroki ali hišnimi ljubljenčki. Pojejte kaj slastnega, glejte zahajanje sonca ali vzhajanje lune, predvajajte si najljubše skladbe.

- Oglas -

Dvojčka

Poklepetajte z družino, prijatelji, – z vsemi, s katerimi niste govorili že hip ali dva. Raje telefonirajte, ne pošiljajte sporočil. Tako boste zadovoljili potrebo bo človeških stikih. Če vsak večer pokličete koga drugega, se be boste dolgočasili.

Rak

Umaknite se pred svetom, recimo v kopalnico, za vsaj pol ure, Tako boste tudi mentalno sprali s sebe tisti dan. Pripravite obroke za ljubljene, saj s tem zadovoljite svojo potrebo, da skrbite za druge.

Lev

Združite svojo ustvarjalnost, igrivost in družabnost in preživite večer v družbi ljubljenih. Sedite k večerji ali igrajte igrice. Ali oboje. Drugo rundo igric smete odigrati na spletu!

Devica

Podobno kot oven prekrižajte na seznamu vse, kar vam je še ostalo za ta dan, in se pripravite na jutri. Mogoče boste za naslednji dan že skuhali kosilo ali večerjo. Malce pospravite, nato pa v  posteljo z novo knjigo za samopomoč, pisanje dnevnika ali gledanje navdihujočih oddaj.

Tehtnica

Preskočite brskanje po družbenih medijih in se odločite za pogovor iz oči v oči. Pripravite obleko za naslednji dan in potem v posteljo s knjigo, s katero boste odpotovali v neznane kraje.

Škorpijon

Kopel vam bo pomagala, da boste vse pustili za seboj in odplaknili s sebe vso dnevno navlako. To storite takoj, ko pridete domov, ker vas kopel preveč poživi. Poglejte kakšen film ali serijo, ki vas spravlja v jok, smeh ali oboje.

Strelec

Potrebo po lepoti in gibanju nahranite z večernim sprehodom ali tekom pod zvezdnim nebom. S seboj povabite prijatelja. Doma prižgite sveče, pišite dnevnik ali si poglejte dokumentarec. Tik pred spancem meditirajte.

- Oglas -

Kozorog

Vse nedokončano vas spravlja ob pamet, zato poskrbite, da tega ne bo. Potem se posvetite vsemu, kar je povezano z domom.

Vodnar

Preverite družbene medije. Tako boste v stiku z vsemi, tudi če vam ni do druženja. Sprostilo vas bo tudi gledanje priljubljene serije.

Ribi

Takoj po prihodu domov si privoščite skodelico čaja in oblecite nekaj udobnega. Umaknite se pred svetom, okopajte se, sprostite se, poslušajte glasbo, skratka vse, kar vam pomaga pri odklopu.

.
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -