DomovZdravjeJutranji limonin eliksir

Jutranji limonin eliksir

Če bomo dan začeli z jutranjim limoninim eliksirjem, bo ta povečal število naših prebavnih encimov, stimuliralo prebavo, sprostilo strupe iz jeter in jih odplaknilo.

- Oglas -

Naš svet je izjemno strupen

Od izpušnih plinov na poti v službo do predelane nesnage, ki jo jemo. Naši izdelki za lepoto, ki motijo naše hormone. Do pesticidov na naši zelenjavi in sadju.

V odgovor na te strupe naše telo proizvaja sluz ali maščobo, li preprečujeta, da bi prišlo do imunskega odziva. V maščobah so shranjeni strupi.

Naša telesa imajo kar nekaj neverjetnih funkcij. Ima naravno sposobnost, da se zavaruje. Naši sistemi se lahko razstrupijo in popravijo. Če so izjemno zablokirani, lahko pride do hude bolezni.

- Oglas -

To lahko pomeni tudi tistih dodatnih 7 kilogramov, ki se jih trudimo izgubiti. So pa lahko tudi vzrok splošnega slabega počutja, slabe prebave, oslabljenega imunskega sistema in intolerance na hrano.

To je lahko najbolj osnoven vzrok naših težav. Razlog, da se nikakor ne znebimo trebuščka.

Kako naredimo eliksir

A strategija, da začnemo hujšati, je lahko zelo preprosta. Lahko se je lotimo kar doma s pravimi sestavinami. Ne razmišljajte preveč. Samo lotite se je.

Jutranji limonin eliksir naj bo prva stvar, ki jo naredite zjutraj. Skušajte uporabljati čim bolj naravne sestavine. Te pa so: skodelica vode sobne temperature, sok ene limone, 1 čajna žlica jabolčnega kisa, ena čajna žlica medu ali nekaj kapljic stevie, košček ingverja (dober centimeter) ali četrt čajne žličke zmletega ingverja.

Če se po zaužitju pijače slabo počutite ali imate bolečine v prsih, izločite jabolčni kis. Do te reakcije lahko pride, ker telo izloča bakterije in nezaželene strupe. Še naprej pijte limonin eliksir, brez jabolčnega kisa, vsaj tri dni, potem pa znova poskusite s kisom, vendar ga dajte v napitek samo pol čajne žličke. Če se reakcija spet ponovi, pijte samo limonino vodo.

Ob pitju eliksirja bo vaše telo povečalo prebavne encime in stimuliralo prebavo. Jetra bodo izločila strupe in odplaknila maščobo. Dobili boste zdravo dozo vitamina C, mineralov in kalija. Lažje boste nadzirali težo, krvni sladkor, pH bo postal bolj alkalen. Verjetno boste začeli izločati kar precej sluzi. Ne boste več napihnjeni.

.
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -