DomovArhiv OglasovNEOSERV: Gostovanje in domene že 20+ let

NEOSERV: Gostovanje in domene že 20+ let

Da se obiskovalci našega spletnega portala radi vračate znova in znova, niso zaslužne le zanimive in strokovne vsebine s področja zdravja. Verjetno se marsikdo niti ne zaveda, temveč tudi hitrost nalaganja spletne strani veliko pripomore h kakovosti uporabniške izkušnje. Da spletni portal Zdravje.si deluje hitro in zanesljivo, pa je zaslužno predvsem bliskovito Turbo gostovanje, ki nam ga zagotavljajo pri NEOSERV, kjer se s spletnimi storitvami ukvarjajo že več kot 20 let.

Gostovanje NEOSERV

Kaj sploh je spletno gostovanje? Vsaka spletna stran potrebuje svoj prostor na spletu, kjer so shranjene datoteke in podatkovne baze, ki sestavljajo spletišče. Tudi naš spletni portal je sestavljen iz mnogih datotek, programske kode, slik, besedil, povezav in še marsičesa. Vsi ti podatki so varno shranjeni na strežniku ponudnika NEOSERV, storitev zakupa prostora na strežniku pa se imenuje spletno gostovanje. Tu so shranjeni tudi e-poštni predali ter vsa prejeta in poslana e-sporočila.

Podjetij, ki v Sloveniji ponujajo spletno gostovanje, je kar nekaj, gledano globalno pa jih je še mnogo več. Zakaj smo se torej v veliki množici ponudnikov odločili ravno za NEOSERV? V nadaljevanju boste spoznali glavne razloge, vsekakor pa lahko že na tem mestu zapišemo, da smo z izbiro več kot zadovoljni. Spletni portal Zdravje.si deluje brezhibno – zanesljivo in hitro, poskrbljeno pa je tudi za izjemno visok nivo varnosti.

1. ZANESLJIVOST. Ponudnik zagotavlja kar 99,9-odstotno zanesljivost strežnika, kar pomeni, da je naš spletni portal obiskovalcem dostopen praktično brez prekinitve. Gre za pomemben dejavnik, ki ga marsikateri drug ponudnik gostovanja ne dosega.

2. HITROST. Ena od bistvenih karakteristik vrhunskega gostovanja je hitrost, saj le-ta močno vpliva na izkušnjo obiskovalcev spletne strani. Pri NEOSERV bliskovito odzivnost dosegajo s kombinacijo različnih pristopov, kjer velja izpostaviti sodobno in visoko zmogljivo strežniško opremo Dell, hitre NVMe SSD diskovne enote, specializirano programsko opremo in optimalno nastavitev strežnikov, uporabo spletnega strežnika LiteSpeed z napredno tehnologijo predpomnjenja ter možnost uporabe najnovejše PHP verzije.

NEOSERV – Hitro spletno gostovanje

3. VARNOST. Učinkovita zaščita pred spletnimi virusi je prav tako izjemno pomemben dejavnik, ki bi ga moral upoštevati vsak ponudnik gostovanja. NEOSERV zagotavlja zanesljivo anti-virusno zaščito, ki morebitne varnostne luknje v spletnih straneh zazna samodejno, poleg tega pa jih tudi avtomatsko zakrpa. Na tem mestu velja omeniti še brezplačne rezervne kopije, ki se samodejno izdelujejo na dnevni bazi, obnovitev spletnih strani (ali e-pošte) pa naročnik izvede z le nekaj kliki v nadzorni plošči cPanel.

4. UPRAVLJANJE PAKETA GOSTOVANJA. Omenili smo nadzorno ploščo cPanel, prek katere naročnik upravlja z vsemi elementi zakupljenega paketa gostovanja. Gre za funkiconalno in izjemno intuitivno nadzorno ploščo, ki ponuja celo vrsto orodij za urejanje datotek in map, podatkovnih baz, e-poštnih predalov, SSL certifikatov, PHP verzij in modulov, rezervnih kopij in podobno. V nadzorni plošči se nahaja tudi orodje Softaculous za hitro in enostavno namestitev več kot 380 različnih spletnih aplikacij (npr. WordPress, Magento, PrestaShop, OpenCart).

5. TEHNIČNA PODPORA (24/7). Spletno gostovanje je ena izmed tistih storitev, pri katerih je hitro odzivna tehnična podpora vredna zlata. Da ekipa NEOSERV na tem področju blesti, dokazujejo številna priporočila, ki so jih zadovoljne stranke oddale prek iskalnika Google in socialnega omrežja Facebook. Oddanih pohval je skupaj že več kot 1.000, kar je zares impresivno, in to je eden glavnih razlogov, da smo se tudi pri Zdravje.si odločili zanje.

6. BREZPLAČEN PREIZKUS. Ponudnik vsakomur omogoča, da se o kakovosti njegove storitve prepriča še pred izvedenim plačilom. Omogoča namreč 30-dnevni brezplačni preizkus izbranega paketa gostovanja, poleg tega pa poskrbi tudi za brezplačen prenos spletne strani (in e-poštnih predalov) od drugega ponudnika. Če se boste odločili za to možnost, bo na vas le, da se po 30 dneh odločite, ali boste svoje spletno mesto obdržali pri NEOSERV ali na strežniškem okolju prejšnjega ponudnika.

NEOSERV – Brezplačen preizkus gostovanja

7. STREŽNIKI V SLOVENIJI. Ker obiskovalci spletnega portala Zdravje.si v veliki večini prihajate iz Slovenije, nam je bilo pomembno, da je strežnik, na katerem je postavljeno naše spletišče, prav tako v Sloveniji. To namreč pomeni nižje odzivne čase in posledično hitrejše nalaganje spletne strani. Dodatna prednost domačega ponudnika pa je v tem, da nam je tehnična podpora na voljo v slovenskem jeziku, zato komunikacija v primeru težav ali vprašanj poteka hitreje in jasneje.

Iščete ponudnika gostovanja, ki vam bo zagotovil zanesljivo, hitro in varno spletno gostovanje? Vsekakor vam svetujemo, da obiščete www.neoserv.si, preverite različne vrste gostovanj, ki so vam na voljo, ter izkoristite možnost 30-dnevnega brezplačnega preizkusa. Če ne veste, katera vrsta oz. paket gostovanja bi bil za vašo spletno stran (ali več spletnih strani) optimalen, se obrnite na njihovo podporo. Z veseljem vam bodo pomagali in svetovali primeren paket, verjetno pa boste dobili še kakšen nasvet, s katerim boste uporabniško izkušnjo svojih obiskovalcev dvignili na še višji nivo.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -